Supportersvereniging

sup

De supportersvereninging is een organisatie die geheel op eigen benen staat. Wij zijn ter ondersteuning v/h bestuur en helpen financieel waar mogelijk en nodig is. De supportersvereniging bestaat uit een groep enthousiaste mensen die gaarne hun vrije tijd ter beschikking stellen om activiteiten te organiseren. De supportersvereniging heeft reeds rond de 200 donateurs. Voor deze grote groep mensen worden vele activiteiten georganiseerd. Zo is er van oktober t/m mei iedere 2e woensdag v/d maand klaverjassen. Ook wordt er 2 keer per jaar een bingo georganiseerd. Jaarlijks is er een 45 plus toernooi, en worden er dartavonden georganiseerd. Uiteraard wordt ook onze toekomst, de jeugd, niet vergeten. Hiervoor worden ook activiteiten georganiseerd i.s.m de jeugdcommissie. Ook deze activiteiten proberen we zoveel mogelijk  financieel te ondersteunen. Zo wordt er bij een behaalde kampioenschap patat en drinken aangeboden, ondersteunen we het jaarlijks zwemuitje en ook voor andere zaken kunnen ze een beroep op ons doen. Uiteraard draait  alles om de financien. Om alles te kunnen bekostigen staan we jaarlijks op de braderie met een verloting. Voor deze verloting kunnen we een beroep doen op de plaatselijke middenstand die vele prijzen beschikbaar stellen. Tijdens het stratenvoetbal en de drumbandconcours staan wij hamburgers, braadworsten en patat te bakken. Uiteraard kunnen wij al deze activiteiten niet alleen regelen en kunnen wij een beroep doen op een grote groep vrijwilligers. Ik hoop u zo een kleine inkijk te hebben gegeven in wat we zijn en wat we doen. Bij al onze activiteiten hebben wij de stelregel dat wil je meedoen je wel DONATEUR van de supportersvereniging moet zijn. Voor slechts 5 euro per jaar ben je bij 1 of meerdere activiteiten van harte welkom.

Voor aanmelding of vragen kunt u zich vervoegen bij de voorzitter.

Klaas de Weerdt

Peter Roelfsema

0598431936

0627740368

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.