Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wist u dat?

28-07-2021 | Wist u dat ...

Gisteren, 28 juli 14:15  .. de peptalk vanaf papier van Peter van den Hoogenband wel succesvol is geweest? Direct de volgende dag 8 medailles op een dag. Nog nooit eerder gepresteerd bij de Olympische Spelen !


25-07-2021 | Wist u dat ...

26 juli 10:15  ... het toch wel heel dom is als je 4 (5) jaar knokt om naar de Olympische spelen te gaan dat je je niet laat vaccineren? Nu zie je ook meteen wat ze hun collega sporters aandoen. Die worden niet besmet, maar hen wordt wel de kans ontnomen om op de spelen uit te komen, zoals bij de tennissers bijvoorbeeld. Ook veel beroepsvoetballers laten zich niet vaccineren. Willen ze stoer doen of zijn het gewoon schijtlaarzen, maar durven ze dát niet toe te geven..?


23-07-2021 | Wist u dat ...

23 juli 12:00  .. als de voortekenen niet bedriegen het debuut in de eredivisie van Thijs Dallinga bij FC Groningen nog een leuk vervolg krijgt ...?


22-07-2021 | Wist u dat ...

23 juli 11:45  ...er wel is getwijfeld het volgende te melden omdat het niets met voetbal te maken heeft? Maar omdat anderen er net zo over denken nu toch maar; Als je hoort wat advocaten soms ter verdediging uitkramen om 'hun' topcriminelen geen, of een zo laag mogelijke, straf te laten krijgen, dan verzucht je het wel eens; "Kunnen die advocaten (ook) geen 'levenslang' krijgen?


19-07-2021 | Wist u dat ...

20 juli 14:00  ... Ron Jans, thuis in zijn woonplaats de Lutte, inmiddels ook al een exemplaar van de legpuzzel met een grote doos Merci overhandigd heeft gekregen? Als je maar zorgt dat je ambassadeurs van de club een beetje redelijk over het land verdeelt dan kunnen vele zaken zonder bezorgkosten geregeld worden. In dit geval was Fred Spandauw de tussenpersoon. Ron Jans toonde zich daarbij wederom een echte gastheer.. !


15-07-2021 | Wist u dat ...

16 juli 20:00  ... de over enkele weken te verschijnen bedrijfsvideo (nr 19) die bij Roberto Santa te Godlinze, gemaakt zal worden, waarschijnlijk de laatste zal zijn waarvan de tekst door de 'voice-over' in Amerika wordt ingesproken ...?


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!