Algemeen Nieuws

Leuke actie: Rondjevoorjeclub 😄🍻

5 november 22:45  Nu de kantine dicht moet blijven loopt VV Siddeburen veel geld mis. Daarom komen we in actie. Help je mee? Geef je club een rondje! Alvast bedankt, ook namens Vincent 😊🍻meer »

Als de competitie is stil gelegd

24 oktober 12:00  Toch lekker trainen op de zaterdag in plaats van competitiewedstrijden.meer »

V.V. Siddeburen en Harry rekenen op uw stem!!

6 oktober 17:30  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de mooie actie van de Rabobank waarin de verenigingen financieel gesteund kunnen worden.meer »

Corona-update: aangescherpte landelijke maatregelen vanaf 29 september 18:00 uur.

5 oktober 16:00  Beste leden, ouders, vrijwilligers en betrokkenen van V.V. Siddeburen, Er zijn deze week aangescherpte maatregelen bekend gemaakt door de overheid, om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. meer »

Corona protocol seizoen 2020-2021

7 september 22:45  Inleiding Naar aanleiding van de uitbraak van het Corona virus en de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld om verspreiding te beperken, is dit Corona protocol opgesteld. Het Corona protocol beschouwt alle geldende regels omtrent het beheersen van besmettingen in het belang van de leden, vrijwilligers, toeschouwers en bezoekers. Voor iedereen geldt dat regels opgesteld door de overheid (landelijk en/of regionaal) altijd van toepassing zijn en niet door dit protocol versoepeld kunnen worden. Het Corona protocol is gebaseerd op het NOC*NSF-sportprotocol dat op haar website gepubliceerd staan onder deze link op maandag 17 augustus 2020. Er kunnen specifieke aanscherpingen in zitten die door het bestuur zijn besloten in het belang van de club. Het protocol is geldig vanaf 1 september tot nader order. Indien u vragen heeft betreffende het corona protocol dan kunt u contact opnemen met Henk Slagter (0683647575). Het bestuur doet een uitdrukkelijk verzoek aan alle spelers, vrijwilligers, supporters en andere bezoekers van het sportcomplex om eigen verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de regels. De regels zijn er voor iedereen. Onderstaand de regels.meer »

Concept-Indeling Jeugd 2019/2020

7 juli 21:30  Bijgaand presenteren wij de concept-indeling voor de jeugd van VV Siddeburen voor het seizoen 2019/2020. Doordat tussen nu en de start van de bekercompetitie op 31 augustus altijd nog zaken gebeuren zal de indeling in het begin van het seizoen definitief worden. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!